Människor

 • En av Sveriges bästa arbetsgivare

  Det ska vara kul att jobba på Midroc. Därför är vi extra stolta över vår topplacering på listan över Sveriges bästa arbetsgivare.

 • Jesper Moberg - Vår man i Berlin >>

  "Från dag 1 har jag känt en enorm öppenhet hos Midroc Automation som arbetsgivare. Det känns som att de vill lösa saker och att det sällan finns ett problem. De ser en utmaning och ser möjligheten i den. Som anställd är jag dessutom tacksam att de förstår hur viktigt det är att få jobbet att passa ihop med privatlivet. Flytten till Berlin var precis en sådan sak " Jesper Moberg, projektledare Midroc Automation

 • Emma Karlsson >>

  "Vi har en härlig och familjär stämning på kontoret och gör ofta roliga saker tillsammans. Som medarbetare blir man sedd som individ samtidigt som man känner sig som en del av en helhet där man har möjlighet att påverka. Det är underbart att ha ett så pass utvecklande och tekniskt utmanande jobb i kombination med en skön företagskultur och närhet till naturen." Emma Karlsson, projektledare (numera avdelningschef) Midroc Automation.

 • Traineeprogram >>

  "Detta är andra omgången av traineeprogrammet. Alla är anställda från första dagen, är väl insatta i verksamheten och självgående i projekten. På det sättet tar vi ansvar både för intern tillväxt men bidrar även till att skola in nya i branschen." Linda Mägi, HR-chef Midroc Automation

 • Automation Väst

  Automation Väst består av våra kontor i Trollhättan och Göteborg. Affärsområdet består av totalt 80 anställda vilket är knappt halva Midroc Automation. Basen för deras framgångar är en grundstomme av kompetenta medarbetare med bra erfarenhet. I nummer 1/2014 av "Kontakt" kan du höra mer från några av cheferna i regionen.